ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

Μυοχαλαρωτικό

Είναι η πιο διαδεδομένη μορφή θεραπευτικής μάλαξης με πολλαπλά οφέλη για τον οργανισμό. Ενισχύει το ανοσοποιητικό σύστημα,
βελτιώνει την κυκλοφορία του αίματος και της λέμφου, αντιμετωπίζει εντυπωσιακά τους τραυματισμούς, τις μυϊκές εντάσεις και τους μυοσκελετικούς πόνους.

Ιδιαίτερα αποτελεσματικό είναι και στην καταπολέμηση του στρες, των πονοκεφάλων και της κατάθλιψης.

Το μυοχαλαρωτικό ή αλλιώς σουηδικό μασάζ εφαρμόζεται κατά μήκος ολόκληρου του σώματος συνδυάζοντας ένα σύνολο ήπιων τεχνικών μάλαξης των μυών.

Σιάτσου

Στα ιαπωνικά σημαίνει πίεση με τα δάχτυλα.


Το Σιάτσου είναι μια από τις αρχαιότερες θεραπευτικές μεθόδους στον πλανήτη. Ουσιαστικά πρόκειται για μια μορφή βελονισμού κατά την οποία τα δάχτυλα και οι παλάμες εφαρμόζουν μαλάξεις στους μεσημβρινούς του σώματος.


Οι μεσημβρινοί είναι τα κανάλια μέσω των οποίων ρέει η ενέργεια Κι (στα Ιαπωνικά) στο σώμα μας.


Η ενέργεια Κι επηρεάζεται άμεσα από τον αέρα, το νερό και την τροφή που εισρέει μέσα μας και φυσικά από τις σκέψεις μας.
Η ενέργεια αυτή ωστόσο, συχνά διαταράσσεται και μπορεί να δημιουργηθεί μια κατάσταση υπερβολής η ανεπάρκειάς της.
Οι πιέσεις που ασκούνται σε ειδικά σημεία (acupoints) όπως και στο βελονισμό, ξεμπλοκάρουν τη στάσιμη ενέργεια στο σώμα,
οδηγώντας το σε μια κατάσταση ενεργειακής εξισορρόπησης (Γιν-Γιανγκ) και υγείας.


Το Σιάτσου μεγιστοποιεί τη φυσική κατάσταση, δημιουργεί ευεξία, αναζωογόνηση και αύξηση της ζωτικότητας, ενώ βελτιώνεται και η στάση του σώματος.


Συντελεί στην αντιμετώπιση πληθώρας προβλημάτων υγείας, όπως είναι οι μυοσκελετικοί πόνοι, η δυσκαμψία, οι πονοκέφαλοι
και οι ημικρανίες, οι διαταραχές στο πεπτικό σύστημα. Βοηθάει στη συγκέντρωση και στις αϋπνίες και καταπολεμά την κόπωση, το άγχος και τη συναισθηματική φόρτιση.

Επιπλέον προσφέρει λύσεις σε γυναικολογικά προβλήματα (διαταραχές της εμμήνου ρύσεως, πόνοι μαστού κ.α.) ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμα και για να βοηθήσει ένα τοκετό.

Hot Stones

Μια θεραπεία με ηφαιστειακές πέτρες που έχουν τη δυνατότητα να διατηρούν υψηλή θερμοκρασία για μεγάλο χρονικό διάστημα.


Σε συνδυασμό με τον επαγγελματία θεραπευτή, βοηθούν στην καλύτερη ροή του αίματος για ανακούφιση από τον πόνο.


Οι θερμές πέτρες χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία διαφόρων φυσικών και ψυχολογικών διαταραχών όπως το άγχος, η κατάθλιψη, η δυσμηνόρροια, η ισχιαλγία, οι μυϊκές και κυκλοφορικές διαταραχές και η βλάβη των οστών.

Gentle Relax

Ένα μασάζ που έχει δημιουργηθεί από τους ειδικούς μας και είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να ανακουφιστούν από
μυϊκούς πόνους και να χαλαρώσουν.

Ο θεραπευτής, χρησιμοποιώντας ένα μίγμα θεραπευτικών αιθέριων ελαίων και απαλές κινήσεις,όπως η ολίσθηση και η ζύμωση, ενισχύει τη ροή του αίματος, χαλαρώνει τον μυϊκό σπασμό, και τελικά επιφέρει την τελική

Αρωματοθεραπεία

Νιώστε τις θεραπευτικές ιδιότητες των αιθέριων ελαίων μέσω της ήπιας πίεσης μασάζ σε όλο το σώμα, προκαλώντας μια αίσθηση χαλάρωσης και ευεξίας.


Τα αιθέρια έλαια καθώς απορροφώνται από τους πόρους του δέρματος, έχουν την ικανότητα να βοηθούν τόσο ψυχικά όσο και διανοητικά φέρνοντας την απόλυτη ισορροπία.